O konoplji‎ > ‎

Čaj od konoplje

O čajevima:
Čajevi su korišćeni već hiljadama godina za medicinske i socijalne svrhe, poreklom iz istočne hemisfere, brzo stiču popularnost i na zapadu. Prednosti koje donosi konzumiranje čaja, ljudi su oduvek znali , šoljica čaja je način da na zdrav i prirodan način okupi ljude i olakša im um. Konopljin čaj je jedinstvena forma ove tradicije...

Naš konopljin čaj:
Ručno skidan i pakovan
Prirodno sušen
Sadrži dragocene kanabinoide

Konopljin čaj:
Konopljin čaj se uveliko koristi u mnogim zemljama, gde ga neki piju zbog njegovog izvrsnog ukusa, dok ga drugi piju zbog njegovog pozitivnog uticaja na zdravlje i relaksaciju tela i uma.
Uticaj korišćenja konopljinog čaja je sledeći : poboljšava varenje, snižuje krvni pritisak i povećava energiju. Pored toga , konopljin čaj je povezan sa mršavljenjem, šećerom u krvi,  kontroliše i snižava holesterol.


PRIPREMA:
1 gr. sušenih listova konoplje (što je otprilike mala čajna kašika) staviti u šolju i preliti sa 1dl. kipućom vodom, ostaviti pokriveno 10 minuta i zasladiti po želji (ne mora se zasladiti).

Sigurno ste primetili da je odnos konoplje i vode 1:100, što znači da  možete napraviti od 10gr. konopljinih listova -1 litar ukusnog i mirisnog konopljinog čaja!

KOMBINOVANJE: 

Konopljin čaj možete kombinovati sa svakim prirodnim čajem ili limunom. Naš savet je 50% konoplje i 50% ostali sastojak!

KORIŠĆENJE:
Optimalni dnevni unos čaja je 2-3 šoljice dnevno.

U zdravlje !